top

Samarbejdspartnere

Hvis du ikke er medlem af Greve RC Center, eller det er mere end 3 år siden du var medlem, kan du få et en værdikupon på 500 kr. til brug i forbindelse med indmeldelse i Greve RC Center. Værdikupon udleveres ved køb på minimum 500 kr. hos en af vores samarbejdspartnere. 

Nedenstående er forhandlere Greve RC Center pt. har et samarbejde med, vi støttet efter bedste evne hinanden i udbredelsen af interessen for RC hobby. 

Nye samarbejdspartnere er naturligvis velkommen til at tage kontakt til Greve RC Center for at etablere et samarbejde.

Holte Hobby har eksisteret siden 1989 og har siden 2003 været ejet og drevet af Malene og Rudi. 

Deres speciale er fjernstyrede el- og brændstof modeller, såsom RC biler, RC både, RC fly og RC helikoptere. Holte Hobby fører mærkevarer, som du kan købe reservedele til mange år fremover. 

De har desuden også et stort udvalg i plastbyggesæt, byggematerialer samt elektronik legetøj og meget mere.

Morfars.dk er specialister i fjernstyrede biler, helikoptere og både samt tilbehør til disse. 

Hos Morfars finder du kun produkter som de selv ville vælge - hver eneste bil, helikopter og båd er nøje udvalgt ud fra kvalitet, service fra producenten, tilgængelighed af dele samt forholdet mellem kvalitet og pris. 

Det betyder at deres sortiment er relativt smalt - men meget dybt.

Super Hobby butikken har valgt at koncentrere sig om professionel hobby og legetøj. Fjernstyrede biler, som Tamiya RC og FG biler, fjernstyrede både, fjernstyrede fly, fjernstyrede droner, fjernstyrede helikoptere, SANWA Fjernstyringsanlæg,  og meget meget mere. 

Det er vigtigt for Super Hobby at de hele tiden kan tilbyde et stort udvalg, så deres kunder virkelig har noget at vælge imellem. Super Hobby har kun produkter i butikken som er godkendt efter dansk lovgivning og som er leveret af danske importører.

Modelskibet.dk er officiel importør og distrubutør af produkterne fra OcCre.

Bag Modelskibet.dk står virksomheden Bern Martens dk (www.bern-martens.dk), der ejes af Michael Bern-Martens. 

Michael har siden 10-års alderen bygget modelskibe - med og uden radiostyring - samt radiostyrede fly og radiostyrede el-biler.

Her hos Dandrone er vi specialister i droner, vi har igennem de sidste 7 år opbygget en masse erfaring indenfor især DJI dronerne. Vi har et stort showroom i Vallensbæk, hvor de nyeste droner kan ses, og vi er selvfølgelig altid klar med gode råd og saglig rådgivning. 

Vi glæder os til at se dig.

RC Klubben er Danmarks største leverandør på Mini Z og i det hele taget lille skala fjernstyret biler. Du finder mærker som Kyosho, GL Racing, PN Racing, Marka osv.
RC Klubben er den eneste danske butik, der driver en seriøs YouTube kanal, hvor du finder en ny video hver søndag.
Vi arbejder på at gøre hobbyen større i Danmark, og siden vores start i 2019, er det kun gået den rigtige vej.
Mangler du rådgivning, skal din bil på værkstedet eller søger du en fed oplevelse? Så kan du roligt kigge forbi RC Klubben på Erhvervsvej 21, 2610 i Rødovre

Hobbykarl.dk startede i 2013 ved Fuglebjerg mellem Slagelse og Næstved.

Siden dengang har butikken udviklet sig og en udvidelse var på sin plads i sommeren 2018.

Sponsore

Tamiya m03 wagon. Bruges til kommende medlemmer, så de kan prøve en bil og få en god oplevelse.

Mailing til Onroad banen

Tæppe og tæppelim, til reparation af hullet i buggy banen 

MANGE FINDER VEJ TIL GRCC